Üdvözöljük a Háttér-kép-blogon!

Sok szeretettel köszöntünk mindenkit a Háttér-kép-blogon. A weboldal célja, hogy minél szélesebb körű fórumot teremtsen az EchoTV-n látható Háttér-kép műsorhoz, amelyben Bayer Zsolt, Bogár László és Boros Imre fejtik ki nézeteiket arról, hogy hová is tart a Nyugatnak nevezett világ-, és értékrend.

Elöljáróban annyit szeretnénk kihangsúlyozni, hogy a weboldal készítői semmilyen kapcsolatban nem állnak  a műsor vendégivel és készítőivel! A weboldal szerkesztőinek az a szándékuk, hogy a műsort az interneten minél szélesebb körben terjesszék, mivel a műsor valós értékeket teremt és a műsor szakértőinek köszönhetően valós mértékben feltárja, mi zajlik világunkban a háttérben, a hivatalos dogmák színfalai mögött.

A weboldalon, mindamellett, hogy lehetőség lesz megtekinteni a Háttér-kép aktuális műsorát, külön figyelem jut majd a műsorban szereplő ajánlott könyvekre, filmekre, videókra. A célunk ezzel kapcsolatban, hogy a műsor szakértőinek véleménye minél több mindenkihez eljusson, így remélhetőleg minél több látogatónk fogja megosztani az aktuális bejegyzéseket a Facebook és Twitter oldalaikon.

Továbbá nem titkolt szándékunk az, hogy a műsor nézőit összefogjuk, egymásnak ajánlásokat tegyünk a valóság megismerésének szándékából, illetve, hogy érdemi diskurzusokat, vitákat kezdeményezzünk magunk között!

Jó böngészést kívánunk!

Reklámok

Posted on 2012. szeptember 12., in Szolgálati. Bookmark the permalink. Hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: